Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | N |
---|---|---|---|---|---|---|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Aktualności
VII FORUM KOBIET. Zapraszamy do udziału !
- Szczegóły
- Opublikowano: wtorek, 15, luty 2022 19:58
- Odsłony: 261
NABÓR WNIOSKÓW O PRZYZNANIE POMOCY I/2022
- Szczegóły
- Opublikowano: wtorek, 08, luty 2022 21:08
- Odsłony: 572
OGŁOSZENIE I/2022
Lokalna Grupa Działania na Rzecz Rozwoju Gmin Powiatu Lubelskiego „Kraina wokół Lublina" informuje o możliwości składania wniosków o przyznanie pomocy w ramach poddziałania 19.2 „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność"
Informacja o sposobie wykorzystania środków finansowych na wsparcie funkcjonowania LGD za 2021 rok
- Szczegóły
- Opublikowano: wtorek, 08, luty 2022 19:55
- Odsłony: 266
Wyszczególnienie | 2021 rok (I – XII) |
Wynagrodzenia dla pracowników (umowy o pracę,
umowy cywilnoprawne)
|
265669,57 |
Prowadzenie biura (zakup materiałów i energii, usługi obce,
usługi pocztowe,inne usługi obce,zakup wyposażenia,
koszty sprzątania biura,delegacje pracowników, najem lokalu)
|
64891,76 |
Szkolenia dla pracowników | 870,00 |
Koszty aktywizacji (wydarzenia promocyjno- informacyjne,
szkolenia,wyjazdy studyjne, spotkania informacyjne,
punkty informacyjne)
|
3521,84 |
Razem | 334953,17 |
„Zasmakuj w Tradycji – Lubelski Szlak Kulinarny” zapraszamy do współpracy
- Szczegóły
- Opublikowano: wtorek, 08, luty 2022 19:45
- Odsłony: 281
Szanowni Państwo,
w związku z realizacją projektu pt. „Zasmakuj w Tradycji – Lubelski Szlak Kulinarny" zapraszamy do współpracy:
- właścicieli restauracji, punktów gastronomicznych, kwater agroturystycznych, punktów sprzedaży produktów tradycyjnych i lokalnych,
- producentów, przetwórców żywności lokalnej i tradycyjnej
oraz przedstawicieli innych podmiotów, które na obszarze LGD „Kraina wokół Lublina" prowadzą działalność związaną z wytwarzaniem oraz wprowadzaniem na rynek wysokiej jakości produktów żywnościowych charakterystycznych dla naszego regionu.